Ľudia vo všetkých krajinách sveta, ktorí vyznávajú taliansky štýl, poznajú tieto magické slová a ich význam: Mimoriadny spôsob prípravy kávy zo špeciálne vybraných zŕn. Veľmi málo sa však vie, že kvalita perfektného espressa záleží tiež na spôsobe servírovanie. Skutoční znalci vedia, že šálka musí mať správny tvar a dizajn (špeciálne dno šálky), hrubostenný porcelán a zodpovedajúcu veľkosť. Podávať správne espresso a kapučíno znamená zachovať arómu, teplotu, penu a vôňu.
Spoločnosť Ancap je jedným z popredných talianskych výrobcov porcelánu vysokej kvality, špecializovaného na kávu a s ňou súvisiace produkty. Ponúka veľkú škálu šálok na espresso, kapučíno a ďalšie talianske kávové špeciality. Na vývoji nových tvarov sa zúčastňujú profesionálne baristi a ich návrhy a požiadavky sú vždy starostlivo pousouzeny s cieľom získať čo najlepší výsledok na mnohých národných a medzinárodných súťažiach baristov.