Láska a vášeň pre Caffè - to je to, čo charakterizuje spoločnosť Primo Aroma na najvyššej úrovni od tej doby. Pred mnohými rokmi položili Corrado Bassanese a Fabrizio Polojaz základný kameň spoločnosti v malebnom "hlavnom meste espressa" v severnom talianskom jadranskom prístave Terst.
Minulých 34-ročná odborná skúsenosť v oblasti praženia kávy, živého zmyslu pre trvalo udržateľné výrobné procesy a intenzívneho a efektívneho riadenia poskytla spoločnosti Fabrizio a Corrado príbeh o úspechu spoločnosti Caffè ďaleko za hranicami mesta Terst. Verný heslu "Caffé musí ochutnať, ako vyzerá obraz talianskeho majstra - jednoducho dokonalý!" Rôzne druhy kávy Primo Aroma boli vyvinuté tak, aby spĺňali chuť a chuť každého gurmána
Hovorí sa, že surové fazuľa a pečené mäso charakterizujú dobrú kávu. Preto Primo Aroma získava surové zrná z najlepších a špeciálne vybraných oblastí pestovania kávy po celom svete. Zvláštna pozornosť sa venuje kávovým zrnám najvyššej kvality.
Jedným z charakteristických znakov Primo Aroma je, že surové fazuľa sa pečie presne podľa ich odrôd - čím sa zabezpečí optimálna kvalita kávy. Tento proces sa dosahuje tradičným pražením bubna. Toto spracovanie vytvára pre Caffè consoisseurs tú najlepšiu zmes umývaných a prírodných Arabica a Robusta.
Aby si káva dlhodobo zachovala svoju kvalitu, odrody kávy Primo Aroma sú balené vo vysokej kvalite a príslušné balenie je vybavené arómovým ventilom. To zaisťuje, že typická aróma našich kávových odrôd je zachovaná až do okamihu otvorenia obalu doma alebo v reštaurácii alebo pri podávaní kávy.
To je kvalita Primo Aroma - a zostane tak! Uistite sa, že tento vynikajúci kávový produkt. Určite vás nadchne chuť, rozmanitá aróma a vysoká kvalita
Vybrané surové fazuľa sa praží oddelene, pretože každá káva má iné vlastnosti a často vyžaduje špeciálny profil pečenia. Na vyjadrenie najlepších vlastností používame vzduchové chladenie, ktoré umožňuje lepšie zachovanie arómy a má výhodu nižšej oxidácie v mlecom stupni v porovnaní s vodným systémom.
Tradičné jemné bubnové praženie Primo Aroma:
Vďaka nášmu jemnému procesu praženia obsahuje naša káva takmer žiadnu kyselinu chlorogenovú. Táto kyselina chlorogénová, o ktorej je známe, že spôsobuje nepríjemný pocit v žalúdku. Vďaka jemnému opekaniu bubna sa fazuľa pomaly opečie, od 15 do 25 minút pri 180 ° - 220 ° (espresso 240 °), až kým pražiaci majiteľ nedokončí pečenie po nácviku a pri pohľade naň. Znalec kávy bude vedieť, že kyselina chlorogénová uniká len s časom praženia cca 12 minút. Niet divu, potom, ak káva z veľkých praženie rastlín, z ktorých niektoré pečené asi 2 minúty pri 500 ° C a odplynovať vodou, stále obsahuje veľa kyseliny chlorogenovej. Zjednodušene povedané to znamená, že priemyselný proces (všetky surové fazuľa, či už Arabica a - alebo Robusta, bez ohľadu na veľkosť a kvalitu, sa pražia spolu.) To tiež znamená, že pri teplote 500 ° C nie sú surové fazuľa úplne vyprážané, malé fazule sú spálené a veľké fazuľa sú stále surové vo vnútornom jadre.) zanedbávajú zdravie, kvalitu a chuť.
Spôsob praženia bubna je veľmi komplikovaný a veľmi náročný. Je to pre koncového užívateľa šetrnejšie a výzvou pre pražiaceho majstra, pretože musí robiť všetko ručne.
Naša káva je zabalená predovšetkým do trojkombinovaných sáčkov s ventilom, aby sa zabránilo napučaniu obalu, takže CO2 môže uniknúť bez prenikania vonkajšieho vzduchu.
Veľmi rýchle vybavenie
Overený zákazník,
Super obchod, velmi seriózny.
Overený zákazník,
Veľmi rýchle dodanie tovaru.
Overený zákazník,
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.