Láska a vášeň pre Caffè - to je to, čo charakterizuje spoločnosť Primo Aroma na najvyššej úrovni od tej doby. Pred mnohými rokmi položili Corrado Bassanese a Fabrizio Polojaz základný kameň spoločnosti v malebnom "hlavnom meste espressa" v severnom talianskom jadranskom prístave Terst.
Minulých 34-ročná odborná skúsenosť v oblasti praženia kávy, živého zmyslu pre trvalo udržateľné výrobné procesy a intenzívneho a efektívneho riadenia poskytla spoločnosti Fabrizio a Corrado príbeh o úspechu spoločnosti Caffè ďaleko za hranicami mesta Terst. Verný heslu "Caffé musí ochutnať, ako vyzerá obraz talianskeho majstra - jednoducho dokonalý!" Rôzne druhy kávy Primo Aroma boli vyvinuté tak, aby spĺňali chuť a chuť každého gurmána
Hovorí sa, že surové fazuľa a pečené mäso charakterizujú dobrú kávu. Preto Primo Aroma získava surové zrná z najlepších a špeciálne vybraných oblastí pestovania kávy po celom svete. Zvláštna pozornosť sa venuje kávovým zrnám najvyššej kvality.
Jedným z charakteristických znakov Primo Aroma je, že surové fazuľa sa pečie presne podľa ich odrôd - čím sa zabezpečí optimálna kvalita kávy. Tento proces sa dosahuje tradičným pražením bubna. Toto spracovanie vytvára pre Caffè consoisseurs tú najlepšiu zmes umývaných a prírodných Arabica a Robusta.
Aby si káva dlhodobo zachovala svoju kvalitu, odrody kávy Primo Aroma sú balené vo vysokej kvalite a príslušné balenie je vybavené arómovým ventilom. To zaisťuje, že typická aróma našich kávových odrôd je zachovaná až do okamihu otvorenia obalu doma alebo v reštaurácii alebo pri podávaní kávy.
To je kvalita Primo Aroma - a zostane tak! Uistite sa, že tento vynikajúci kávový produkt. Určite vás nadchne chuť, rozmanitá aróma a vysoká kvalita
Vybrané surové fazuľa sa praží oddelene, pretože každá káva má iné vlastnosti a často vyžaduje špeciálny profil pečenia. Na vyjadrenie najlepších vlastností používame vzduchové chladenie, ktoré umožňuje lepšie zachovanie arómy a má výhodu nižšej oxidácie v mlecom stupni v porovnaní s vodným systémom.
Tradičné jemné bubnové praženie Primo Aroma:
Vďaka nášmu jemnému procesu praženia obsahuje naša káva takmer žiadnu kyselinu chlorogenovú. Táto kyselina chlorogénová, o ktorej je známe, že spôsobuje nepríjemný pocit v žalúdku. Vďaka jemnému opekaniu bubna sa fazuľa pomaly opečie, od 15 do 25 minút pri 180 ° - 220 ° (espresso 240 °), až kým pražiaci majiteľ nedokončí pečenie po nácviku a pri pohľade naň. Znalec kávy bude vedieť, že kyselina chlorogénová uniká len s časom praženia cca 12 minút. Niet divu, potom, ak káva z veľkých praženie rastlín, z ktorých niektoré pečené asi 2 minúty pri 500 ° C a odplynovať vodou, stále obsahuje veľa kyseliny chlorogenovej. Zjednodušene povedané to znamená, že priemyselný proces (všetky surové fazuľa, či už Arabica a - alebo Robusta, bez ohľadu na veľkosť a kvalitu, sa pražia spolu.) To tiež znamená, že pri teplote 500 ° C nie sú surové fazuľa úplne vyprážané, malé fazule sú spálené a veľké fazuľa sú stále surové vo vnútornom jadre.) zanedbávajú zdravie, kvalitu a chuť.
Spôsob praženia bubna je veľmi komplikovaný a veľmi náročný. Je to pre koncového užívateľa šetrnejšie a výzvou pre pražiaceho majstra, pretože musí robiť všetko ručne.
Naša káva je zabalená predovšetkým do trojkombinovaných sáčkov s ventilom, aby sa zabránilo napučaniu obalu, takže CO2 môže uniknúť bez prenikania vonkajšieho vzduchu.
Espresso Primo Aroma Romantica zrnková káva 1 kg
26,50 € 38,90 €
Skladom (11 ks)
Veľmi rýchle vybavenie
Overený zákazník,
Super obchod, velmi seriózny.
Overený zákazník,
Veľmi rýchle dodanie tovaru.
Overený zákazník,
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.